русский корабльнахуй
 
Україна  04 жовтня 2024 18:29 

Уряд скоротив термін явки до ТЦК за повісткою

підтримай автора: оригінал
6
832
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Кабмін змінив Порядок призову на військову службу, скоротивши термін явки до ТЦК. Тепер з обласних центрів потрібно прибути протягом 7 днів, з інших населених пунктів - протягом 10 днів.
Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, які скоротили термін явки до ТЦК скоротили. Про це йдеться у постанові від 1 жовтня 2024 р. № 1134. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
Згідно з документом, уряд встановив, що прибути до ТЦК за повісткою потрібно з населеного пункту, що є адміністративним центром області протягом семи діб, а з інших населених пунктів - протягом десяти діб.
«Внести зміну до пункту 34 Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період (...) замінивши у другому реченні абзацу четвертого слова «визначається не раніше чотирнадцятого дня» словами «з населеного пункту, що є адміністративним центром області, визначається протягом семи діб, а з інших населених пунктів — протягом десяти діб», - йдеться в постанові
Раніше діяла норма, за якою день явки за викликом резервіста або військовозобов’язаного визначався не раніше 14 дня від дня надсилання повістки.