русский корабльнахуй
 
Україна  04 жовтня 2024 08:21 

До кінця року «Укрпошта» не підвищуватиме тарифи на доставку

підтримай автора: оригінал
9
649
0
Фото: Віталій Носач, РБК-Україна
АТ «Укрпошта» збереже тарифи на доставку до кінця 2024 року, перейшовши на автоматизоване сортування посилок, що має зменшити терміни доставки, повідомив гендиректор держкомпанії Ігор Смілянський.
Також, «Укрпошта» планує запустити новий, зручний мобільний застосунок та інші приємні для клієнтів нововведення, написав Смілянський у телеграмі, пише МА АСС з посиланням на Інтерфакс-Україна.
«Ми розуміємо рішення компаній, які, під впливом зростання витрат, ухвалили рішення про збільшення тарифів. Ми також розглядали це питання. Але, з огляду на потенційно важку зиму та збільшення податків на фінансування армії, ухвалили рішення підтримати український бізнес, споживачів і військових, утримуючи доступні тарифи, як і всередині країни, так і для відправлення за кордон, для наших експортерів», - написав Смілянський.
Він висловив сподівання, що рішення компанії зберегти тарифи стимулюватиме бізнес збільшувати обсяги відправлень.
Бізнес і клієнти вимагають не тільки доступних тарифів, а й якісної доставки. Тому «Укрпошта» також робить усе, щоб прискорити терміни доставки та її якість, зазначив Смілянський.
За словами гендиректора «Укрпошти», протягом жовтня компанія сортуватиме в автоматизованому режимі 100% посилок, що має зменшити терміни доставки.