русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 жовтня 2024 15:30 

Потяг Київ – Чернівці отримав ще чотири модернізованих плацкартних вагони

підтримай автора: оригінал
9
877
0
Фото: Укрзалізниця
Відтепер потяг №7/8 Київ – Чернівці повністю укомплектований модернізованими плацкартними вагонами, вартість проїзду в яких залишається без змін.
Як йдеться у повідомленні Укрзалізниці в телеграмі, компанія завершила модернізацію ще 4 плацкартних вагонів, пише Медіа агентство АСС.
У них оновили інтер’єр, екстер'єрне лакове покриття та всі табло, облаштували систему кондиціювання, встановили вакуумні туалети, додали маркування шрифтом Брайля, оновили освітлення та індивідуальне керування ним, розмістили біля місць пасажирів стандартні розетки, порти USB та Type-C. Окрім цього, вагони вже укомплектовані новими матрацами та подушками.
Усі роботи виконали в Україні на власних потужностях Укрзалізниці. Загалом від початку повномасштабного вторгнення Укрзалізниця вже відновила 33 пасажирські вагони, з них 29 – плацкартні.
Згідно з інформацією від Укрзалізниці, вагони з цієї партії вже сьогодні, 3 жовтня, вирушать у перший рейс у складі поїзда №7/8 Київ – Чернівці. Відтепер він буде повністю укомплектований модернізованими плацкартними вагонами, вартість проїзду в яких залишиться без змін.