русский корабльнахуй
 
Україна  02 жовтня 2024 08:18 

42 мільйонів гривень нацкешбеку нарахували українцям за місяць

підтримай автора: оригінал
8
1.1k
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
95% користувачів Нацкешбеку вже бачать нараховані кошти в «Дії». 1,6 млн українців відкрили картки, 235 тис. товарів беруть участь, 1234 виробники під'єднались до програми.
95% користувачів програми «Національний кешбек» вже бачать нараховані кошти в «Дії», українцям нараховано 42 млн грн. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у вівторок у Telegram, пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
«42 млн грн Нацкешбеку нараховано українцям - результати бета-тесту за місяць. Продовжуємо тестувати Нацкешбек у «Дії», масштабну та технічно складну послугу. Результат за місяць - 95% користувачів, що долучилися до програми, вже бачать нараховані кошти. Працюємо, щоб відсоток дійшов до 100 найближчим часом», - написав Федоров.
Про послугу посадовець розповів у цифрах:
- 1,6 млн українців відкрили в банках картки
- 235 тис. товарів беруть участь у програмі
- 1 234 виробники уже під’єднали Нацкешбек
- 235 тис. товарів беруть участь у програмі.
«Бачите наліпку «Зроблено в Україні» на товарі? Купуйте та отримуйте 10% кешбеку. У кінці місяця кешбек відобразиться в «Дії» і ви зможете витратити його на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно або на донат на Сили оборони чи військові облігації», - вказав Федоров.