русский корабльнахуй
 
Чернівці  27 вересня 2024 16:11 

На якому етапі поточний ремонт дорожнього покриття на кільці біля Дріждзаводу

підтримай автора: оригінал
9
647
0
Фото: Департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР
До 1 листопада включно на перехресті вулиць Галицький шлях - Заводська - Хотинська буде частково обмежено рух транспортних засобів через ремонтні роботи. Перекриття руху на жвавому перехресті часткове, а не повне.
Підрядна організація ТОВ «Енергетично - дорожнє будівництво» проводить ремонтні роботи на зазначеному перехресті. Загальна вартість робіт - 25 мільйонів 999 тисяч гривень. Паралельно з ремонтом покриття на цій локації вирішили замінити частину аварійного водопроводу. Про це повідомили у Департаменті інфраструктури та благоустрою ЧМР, пише Медіа агентство АСС.
Прокладуть 136 метрів нових довговічних труб. Заміну проводитимуть методом проколу, тобто без розкопки дороги. Це зроблять для того, щоб мінімізувати незручності для водіїв.
Нагадаймо, також через ремонт тимчасово перенесли зупинку громадського транспорту «Дріжджзавод» до зупинки «Стадіон «Мальва». Зміна місця зупинки стосується лише автобусних маршрутів №1, 7 та 24, які рухаються в напрямку центру міста. Таке рішення тимчасове.