русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  26 вересня 2024 16:15 

Як знайти своє покликання: у Чернівцях відбулася зустріч з хореографом Іваном Величком

підтримай автора: оригінал
8
1.3k
0
Учора, 25 вересня, у Чернівцях пройшла зустріч з підприємцем, хореографом та інстаблогером Іваном Величком.
Про це повідомляє molbuk.ua.
Організувала зустріч Резиденція молоді за підтримки Чернівецької міської ради в межах проєкту "МолодьТут". Вона тривала майже годину у форматі діалогу. Серед учасників – молодь до 18 років.
На початку Іван Величко дістав з гаманця 200 грн і запитав: "Хто готовий купити цю купюру за 100 грн?". Експеримент був спрямований та те, аби проаналізувати поведінку аудиторії та довести важливість уникнення страху.
Згодом учасники, поділившись на пари, виконували завдання на довіру, що мало на меті знизити емоційну напруженість аудиторії.
Обговорювали такі теми:
• Як почати заробляти гроші з обраної професії;
• Роль соціальних мереж у розвитку власного бізнесу;
• Як подолати страх осуду;
• Як знайти своє покликання.
На питання про те, як не помилитися з вибором фаху, пан Іван відповідає: "У нас вибір є завжди, ти завжди можеш налаштувати все потрібним чином. В нас такий час зараз, що все змінюється. Головне – шукати можливість".
Довідка
Іван Величко – чернівецький хореограф, підприємець та інстаблогер. Власник школи танцю "Move on". Двічі брав участь у шоу "Танцюють всі". Був учасником міжнародного хіп-хоп-фестивалю "World Hip Hop Dance Championship", де увійшов до четвірки найкращих хіп-хоперів світу.
Авторка - Катерина Ковальова
Редактор: Євгеній Пірожков
26-09-2024, 16:15