русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 вересня 2024 23:59 

Аліна Гросу (не) дипломат: як і чому виник скандал у Нью-Йорку зі співачкою з Чернівців

підтримай автора: оригінал
11
2.3k
0
Проєкт “Детектор медіа” “Антоніна” з’ясував, хто ж така “голова з дипломатичних відносин між Америкою та іншими країнами ООН”, яка призначила Гросу “офіційним представником української культури в Нью-Йорку”.
Про це ідеться на сайті проєкту, пише Інститут масової інформації.
Жінку звуть Сіма Карєтная. В її резюме на одному із сайтів вказано, що вона випускниця Long Island University School of Nursing, Brooklyn, NY.
Як зазначає “Антоніна”, посади і регалії Сіми Карєтної є дійсними. Але в недержавній громадській організації під назвою “100 впливових жінок”.
“Ми тут в “Антоніні” теж можемо таку створити. Назвемо “Дві язикаті жінки”. Записуйтесь в чергу, кого розглянути на посади офіційних амбасадорів української культури від нашої майбутньої НГОшки”, – іронізує авторка матеріалу.
Вона зазначає, що навіть у неофіційній організації з вуст докторки Сіми Карєтної про призначення Гросу не йшлося. Пані Карєтная пише, що “виступила з ініціативою призначити Аліну Гросу” й “зробити її представницею України в колах мера Нью-Йорка”.
“Рекомендую співачку Аліну Гросу представляти українську культуру через музику в колі мера міста Нью-Йорк, а також губернатора штату Нью-Йорк. Її високий професіоналізм, а також вокальна та виконавська майстерність заслужили її звання, і ми впевнені, що вона представлятиме Україну та усі її скарби. Це був дивовижний вечір. Хай буде мир”, – написала Карєтная.
Раніше Аліна Гросу повідомила, що побувала на приватному вечорі мера Нью-Йорка, де її буцімто призначили офіційною представницею української культури в Нью-Йорку.
Редактор: Галина Олійник
24-09-2024, 23:59