русский корабльнахуй
 
Новини  Вчора 19:00 

У Сумах окупанти влучили в пансіонат для літніх людей: є загиблі та поранені

підтримай автора: оригінал
1
-
-
У Сумах російсько-окупаційні війська вдарили по обласному геріатричному пансіонату, де проживали 211 людей похилого віку. Попередньо, одна людина померла від травм у лікарні, ще 9 поранені.
Про це розповів голова Сумської ОВА Володимир Артюх.
За його словами, наразі людей евакуюють в інші заклади. 87 людей, які перебували у центрі, потребують сторонньої допомоги.
На місці розгорнули штаб допомоги. Працюють рятувальники, медики та поліція. Постраждалим надають психологічну підтримку.
«Суспільне Суми» пише, що в будівлю пансіонату влучила керована авіабомба. На фотографіях, які опублікував телеканал, видно, як людей винесли з будівлі на двір.
Уночі та зранку 19 вересня росіяни здійснили 19 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, повідомляли в ОВА.
Зафіксовано 38 вибухів. Обстрілів, зокрема, зазнали Сумська, Бездрицька, Миколаївська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська громади.
У Краснопільській громаді, яку росіяни обстріляли з РСЗВ (зафіксовано 10 вибухів) та артилерії, двоє людей загинули, стільки ж зазнали поранень.