русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  Вчора 16:05 

Кадрові зміни в ЧНУ. Стало відомо ім'я декана факультету педагогіки, психології та соціальної роботи

підтримай автора: оригінал
1
1.5k
0
Новим деканом факультету педагогіки, психології та соціальної роботи стала доцентка кафедри педагогіки та методики початкової освіти Інна Прокоп.
Про це повідомляється на сайті Чернівецького національного університету.
"У своїй програмі Інна Прокоп підкреслила, що основною місією факультету є забезпечення якісної освіти та підготовка конкурентоспроможних фахівців у галузях педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтва. Вона наголосила на важливості впровадження інноваційних підходів, що дозволять випускникам ефективно виконувати професійні завдання та сприяти підвищенню престижу факультету на національному рівні. Університет щиро вітає Інну Прокоп з обранням на посаду декана та бажає їй успіхів у реалізації всіх амбітних планів, спрямованих на розвиток факультету та підготовку висококваліфікованих спеціалістів", - повідомили в університеті.
Що відомо про Інну Прокоп
У 1994 році закінчила Чернівецький державний університет імені Юрія Федьковича за спеціальністю "Початкове навчання. Народознавство" і з того часу працює у ньому за основним місцем роботи.
У 2008 р. захистила кандидатську дисертацію на тему "Виховні цілі навчання у вітчизняній педагогічній теорії (50-і роки XX ст. – поч. XXI ст.)" зі спеціальності 13.00.01 – "Загальна педагогіка та історія педагогіки".
У 2011 р. отримала вчене звання доцента кафедри педагогіки та методики початкової освіти.
Коло наукових інтересів: виховні цілі навчання: історія, теорія методика, проблеми навчання початкового курсу математики, теорія навчання молодших школярів.
Вибори деканів у ЧНУ: що відомо
Сьогодні, 19 вересня, деканом факультету іноземних мов стала доцентка Тетяна Колісніченко.
18 вересня відбулися вибори директора навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук. За підсумками голосування новим директором став Петро Шпатар, доцент, кандидат технічних наук, який отримав підтримку викладачів і студентів інституту.
Також 18 вересня на факультеті архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва відбулися вибори декана. За результатами голосування на посаду була обрана Євгенія Новак, доцент кафедри будівництва, яка здобула довіру викладацького колективу та студентів.
17 вересня на факультеті історії, політології та міжнародних відносин новим деканом факультету став Василь Карпо, кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій.
Також 17 вересня на економічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися вибори декана. На посаду обрали Романа Грешка, доцента кафедри фінансів і кредиту, кандидата економічних наук.
Читайте також: "Буде солідне оновлення в ЧНУ": хто із нинішніх деканів більше не зможе очолити факультет
Наразі залишилося обрати деканів двох факультетів:
- фізичної культури та здоров'я людини (досі деканом був Ярослав Зорій).
- філологічного факультету (досі цю посаду обіймав Борис Бунчук).
Редактор: Євгеній Пірожков
Учора, 16:05