русский корабльнахуй
 
Новини  Сьогодні 15:30 

На Буковині судитимуть нетверезого водія-порушника, з провини якого травмувалося двоє неповнолітніх пішоходів

підтримай автора: оригінал
1
-
-
Співробітники відділення розслідування злочинів у сфері транспорту СВ Чернівецького райуправління поліції зібрали беззаперечні докази порушення Правил дорожнього руху 33-річним кермувальником, який вчинив ДТП з потерпілими. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Увечері 27 липня у селі Звенячин Чернівецького району внаслідок наїзду автомобіля травмувалися двоє дітей, віком 12 та 14 років.
Під час досудового розслідування працівники поліції, провели комплекс поліцейських слідчих заходів та завдяки професійно зібраним доказам встановили всі обставини і причини дорожньо-транспортної пригоди. Поліцейські з’ясували, що того вечора 33-річний водій автомобіля «ВАЗ-2108», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перевищив допустиму швидкість руху, проявив неуважність і самовпевненість та допустив наїзд на неповнолітніх пішоходів, які рухалися узбіччям дороги на зустріч транспорту.
Унаслідок ДТП 12-річна дівчинка та 14-річний хлопець травмувалися. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичних закладів.
Згідно до висновків судово-медичних експертиз, постраждалим дітям спричинено тяжкі тілесні ушкодження.
Слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту ЧРУП зібрали достатню кількість доказів та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно кермувальника до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.