русский корабльнахуй
 
Новини  Вчора 21:30 

Зеленський: Україна повністю підготувала план перемоги

підтримай автора: оригінал
4
-
-
Президент України Володимир Зеленський заявив, що план перемоги уже повністю готовий
Про це глава держави повідомив у своєму вечірньому зверненні.
За його словами, уже опрацьовано усі пункти, ключові акценти, а також визначені необхідні додатки з деталями до плану.
“Найголовніше тепер — рішучість реалізувати. Немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап”, — заявив президент.
Окрім цього, Зеленський подякував українським військовим, “які забезпечують нашу, українську, далекобійність”, маючи на увазі, вочевидь, удар по ракетному складу у Торопці, що у Тверській області рф.
Раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що Київ хоче розробити план щодо завершення війни й паралельно посилювати свої можливості на полі бою. Він пояснював, що в разі продовження тиску на росію її можна змусити до дипломатичного врегулювання.
Згодом Зеленський почав говорити саме про «план перемоги» у війні. За словами глави держави, Україна утримуватиме російську територію, оскільки це є невіддільною частиною цього плану. Також він пояснював, що документ може прокласти шлях до надійного миру — до повної реалізації «формули миру».
Цей план Україна представить міжнародним партнерам. Зокрема, для цього президент у вересні зустрінеться зі своїм американським колегою Джо Байденом.
“Цей план — про Україну, про наших вояків. Там небагато пунктів, і, як на мене, це добре. Кожен пункт залежатиме від рішення Байдена”, — наголошував Зеленський у розмові з американським журналістом Фарідом Закарією.
Він також розповів, що український «план перемоги» містить пʼять пунктів, які, зокрема, стосуються військової та економічної підтримки.