русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  Вчора 11:30 

За 13 тисяч доларів з "комфортом" у багажнику: на Буковині затримали порушника кордону

підтримай автора: оригінал
1
794
0
На Буковині затримали водія, який перевозив чоловіка в багажнику. Останній хотів перетнути кордон та потрапити до Румунії, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
"На одному з поліцейських постів неподалік кордону прикордонники зупинили легковий автомобіль. В ньому, окрім водія, слідувало двоє пасажирів, хлопець і дівчина. Водій стверджував, що просто підвозить знайомих в один з населених пунктів. Однак, під час огляду автомобіля в багажнику прикордонники виявили ще одного чоловіка.
Правоохоронці з’ясували, що мешканець Івано-Франківської області заплатив водію 13 тисяч доларів США. За ці гроші його мали доставити до визначеної точки та вказати подальший маршрут незаконного перетину кордону з України до Румунії. Замість цього на чоловіка складені матеріали про адміністративне правопорушення. Водію ж загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 ККУ. Наразі слідство встановлює причетність до протиправної діяльності інших пасажирів автомобіля", - йдеться в повідомленні.
Редактор: Євгеній Пірожков
18-09-2024, 11:30