русский корабльнахуй
 
Останні новини  17 вересня 2024 14:36 

Перевірка оплати проїзду контролером: що треба знати мешканцям Чернівців

підтримай автора: оригінал
1
-
0
Дотримання правил забезпечить комфортні поїздки для всіх пасажирів та допоможе уникнути непорозумінь у громадському транспорті.
У КП "Чернівецьке тролейбусне управління" опублікували перелік того, що потрібно знати пасажиру під час перевірки оплати проїзду контролером.
1. Зберігайте спокій. Переконайтеся, що ваша поїздка зареєстрована на валідаторі. Це підтверджується зеленою галочкою на екрані валідатора та одинарним звуковим сигналом.
2. Пред'явіть підтвердження оплати. Покажіть контролеру підтвердження оплати проїзду на смартфоні або піднесіть фізичну картку. Усі контролери мають POS-термінал, який фіксує факт реєстрації поїздки на валідаторі.
3. Не створюйте конфліктних ситуацій та намагайтеся вирішити її спокійно, пояснивши свою ситуацію. Контролер зобов'язаний надати всю необхідну інформацію щодо ваших прав і обов'язків та поводитися толерантно з пасажирами.
4. Дотримуйтесь вказівок контролера. У разі виявлення порушення контролер може скласти адміністративну постанову або протокол. Ці адміністративні матеріали будуть перевірені наступного дня. Якщо під час перевірки з'ясується, що оплата проїзду була здійснена , постанова буде скасована. Пасажир також маєте право оскаржити постанову, надавши підтвердження оплати проїзду.
Зручний формат новини у нашому Telegram
Ще більше цікавого та актуального контенту отримуйте в нашому Instagram
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber