русский корабльнахуй
 
Чернівці  17 вересня 2024 11:44 

На Буковині водій мікроавтобуса врізався у причеп вантажівки: чоловік у реанімації

підтримай автора: оригінал
1
660
0
Фото: Національна поліція
За інформацією правоохоронців, причиною ДТП стало недотримання безпечної дистанції.
Учора, 16 вересня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у межах села Грушівка.
55-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся із причепом вантажівки «DAF», пише Медіа агентство АСС з посиланням на відділ комунікації поліції.
В аварії водій мікроавтобуса отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували його до реанімаційного відділення лікарні.
Ще одна ДТП сталась цього дня в селі Заволока.
Правоохоронці попередньо встановили, що 30-річний водій автомобіля «Renault Laguna» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з авто «Audi A6», за кермом якого був 26-річний буковинець.
У ДТП водій «Audi A6» отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги відвезли потерпілого до медзакладу та, після надання необхідної допомоги, відпустили додому.
Відомості про автопригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Транспортні засоби вилучили, досудові розслідування тривають.