русский корабльнахуй
 
Останні новини  16 вересня 2024 13:23 

Як та чим харчуються школярі у школах Чернівців - ФОТО

підтримай автора: оригінал
5
-
0
Вже два тижні, як діти повернулися до навчання. Харчування відіграє важливу роль у їхньому шкільному житті. Щоб дізнатися, як організовано харчування та чим годують дітей, журналісти 0372.ua завітали до одного з ліцеїв міста.
У ліцеї навчається 715 дітей, з яких 115 отримують безкоштовне харчування за рахунок фінансової підтримки Чернівецької міської ради.
Дітям забезпечене збалансоване та різноманітне меню, яке включає в себе як основні страви, так і додаткові напої та фрукти.
Ось як виглядає меню станом на 10 вересня 2024 року:
Меню складено відповідно до рекомендацій щодо дитячого харчування, що забезпечує збалансований раціон для дітей різного віку, - про це нам повідомила директорка ліцею №22 Олександра Ігорівна.
Основний акцент робиться на здорове харчування, включаючи овочі, каші, супи та рибу. У школі діє 4-ох тижневе меню та вільний вибір страв.
Їдальня в ліцеї №22
Сайт міста Чернівці, 0327.ua
Їдальня в ліцеї №22
Сайт міста Чернівці, 0327.ua
У шкільній їдальні також працює буфет, де діти можуть ласувати смаколиками. Ціни на популярні продукти в буфеті та їх асортимент ви можете переглянути на фото.
Буфет в шкільній їдальні ліцею №22
Буфет в шкільній їдальні ліцею №22
Страви свіжі та корисні, а сам процес добре продуманий, для того, щоб учні могли харчуватися смачно і з корисю для здоров'я.
Зручний формат новини у нашому Telegram
Ще більше цікавого та актуального контенту отримуйте в нашому Instagram
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber