русский корабльнахуй
 
Новини  15 вересня 2024 19:00 

Поліціянти притягнули до відповідальності адміністрацію та двох відвідувачів закладу відпочинку

підтримай автора: оригінал
2
-
-
Вночі 14 вересня у Чернівцях під час проведення профілактичного патрулювання співробітники поліції виявили, що один із місцевих ресторанів працював після 22:00, що порушує правила режиму роботи.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час перевірки та документування правопорушення, адміністрація закладу та декілька відвідувачів відмовилися виконувати законні вимоги правоохоронців. Двоє чоловіків, віком 51 та 52 роки, не пред’явили поліціянтам документи, що засвідчують особу, та почали себе агресивно поводити.
Співробітники поліції затримали фігурантів в адміністративному порядку та передали до місцевого ТЦК і СП для перевірки.
Поліціянти склали на власників закладу протокол про вчинення адмінправопорушення, передбаченого ст. 155 (Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також адмінматеріали на чоловіків про вчинення правопорушення за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.