русский корабльнахуй
 
Чернівці  15 вересня 2024 14:03 

У Чернівцях відкрили футбольну школу для дітей, які потребують соціального захисту

підтримай автора: оригінал
3
469
0
На стадіоні «Буковина» відбулися урочистості за участі правоохоронців, представників влади, профспілкових організацій, спортсменів, майбутніх зірок футболу та Почесного гостя заходу.
Відтепер у новоствореному клубі займатимуться майже 50 хлопців і дівчат віком від шести років.
Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Відділ комунікації ГУНП.
Це діти з малозабезпечених і багатодітних родин, сироти, батьки яких загинули під час війни, а також ті, які опинилися у складних життєвих обставинах. З юними спортсменами безкоштовно проводитимуть заняття кращі футбольні тренери Буковини.
З поповненням динамівської родини привітав керівник буковинської поліції Віктор Нечитайло.
«Мета поліції у цій справі це забрати, як то кажуть, дітей з вулиці і залучити їх до активного способу життя та заняттям спортом, щоб вони могли радіти життю у цей непростий для України період. Нам, дорослим, потрібно приділяти більше уваги та часу нашим дітям. Тому ми ініціювали створення такої школи, яка існуватиме на громадських засадах. Ми будемо піклуватися про цих дітей і вболівати за них, майбутніх чемпіонів», - зазначив Віктор Нечитайло.
Сюрпризом для майбутніх зірок спорту і футбольного матчу стала поява на полі володаря «Золотого м’яча» 1986 року Ігора Бєланова.
Первинна профспілкова організація Національної поліції України профінансувала дітям закупівлю спортивного інвентаря для успішних майбутніх тренувань.
У свою чергу меценати та співзасновники громадської організації, яка фінансуватиме ДЮФШ, також подарували спецпризначенцям буковинської поліції, які з перших днів війни захищають українські землі від російського окупанта, сертифікат на придбання FPV-дронів.
У рамках відкриття ДЮФШ також відбувся футбольний матч між командами «Динамо» Чернівці і «Буковина-Ретро».