русский корабльнахуй
 
Останні новини  14 вересня 2024 14:01 

Незаконно виловлював рибу, погрожував та пошкодив майно - Буковинця засудили до понад 3 років

підтримай автора: оригінал
3
-
0
Незаконний вилов риби, грабіж, погрози та пошкодження майна працівника правоохоронного органу – за сукупністю злочинів буковинця засуджено до 3 років 8 місяців позбавлення волі.
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
За вчинення хуліганства, грабежу, погроз та пошкодження майна працівника правоохоронного органу та незаконного зайняття рибним промислом (ч 1. ст 296, ч. 4 ст.186, ч. 1 ст. 345, ч. 1 ст. 347, ч. 1 ст. 249 КК України) громадянина Буковини за сукупністю вироків засуджено до 3 років 8 місяців позбавлення волі та 17000 гривень штрафу.
Крім того, суд задоволив цивільний позов прокурора та зобов’язав обвинуваченого відшкодувати понад 300 тис. грн завданої незаконним виловом риби шкоди.
Прокурори довели, що у травні 2023 року у нерестовий період чоловік незаконно виловив риболовною сіткою з Дністровського водосховища близько 200 рибин. Це завдало шкоди навколишньому середовищу на понад 300 тис. грн.
У січні минулого року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, відкрито викрав з магазину підакцизні товари, а після прибуття правоохоронців погрожував працівнику поліції фізичною розправою та пошкодив його формений одяг.
Читайте: У Чернівцях сталася ДТП: постраждала людина
Зручний формат новини у нашому Telegram
Ще більше цікавого та актуального контенту отримуйте в нашому Instagram
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber