русский корабльнахуй
 
Чернівці  13 вересня 2024 11:09 

П'яний виїхав на зустрічну смугу: у поліції розповіли деталі аварії на Січових Стрільців у Чернівцях

підтримай автора: оригінал
4
436
0
Фото: Відділ комунікації поліції Чернівецької області
Учора, 12 вересня, на вулиці Січових Стрільців водій автомобіля «Аudi А6» врізався у «Renault Logan». У результаті аварії пасажирка одного з транспортних засобів отримала тілесні ушкодження.
Правоохоронці попередньо встановили, що 38-річний водій автомобіля «Аudi А6», рухаючись вулицею Січових Стрільців, виїхав на зустрічну смугу та врізався у авто «Renault Logan», під керуванням 35-річного місцевого жителя. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Унаслідок ДТП 50-річна пасажирка автівки «Renault Logan» отримала травму ноги. Лікарі бригади швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілу до медичного закладу.
Поліцейські затримали водія-порушника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.
Транспортний засіб вилучено. Досудове розслідування триває.