русский корабльнахуй
 
Здоров'я  12 вересня 2024 23:27 

Чернівецький обласний кардіоцентр отримав допомогу від Міжнародної гуманітарної організації MEDU (лікарі за права людини)

підтримай автора: оригінал
6
572
0
Чернівецький обласний кардіологічний центр отримав допомогу від Міжнародної гуманітарної організації MEDU (лікарі за права людини). Партнери передали закладу 6 сучасних багатоканальних електрокардіографів UKARD-100 та лікарські засоби загальною вартістю близько 8,5 тис. євро.
Допомога надійшла у рамках проєкту «Охорона здоров’я та психологічна і психосоціальна підтримка постраждалого у війні населення у Чернівецькій області», який фінансується Італійською Агенцією з питань співробітництва у галузі розвитку (AICS).
Про це повідомляють в обласному кардіоцентрі.
Зазначається, що MEDU надає підтримку медичним установам Чернівецької області для покращення доступу населення до медичної допомоги.
«Щиро вдячні гуманітарній організації MEDU та Італійській Агенції AICS за надану допомогу, адже у зв’язку з війною потік пацієнтів у закладі суттєво зріс, тож отримане обладнання дасть можливість збільшити пропускну здатність діагностики», – каже генеральна директорка ОКНП «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр, заслужений лікар України Ірина Маковійчук.