русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  12 вересня 2024 19:00 

У Чернівцях презентують роман «Вдома чекає Марко»: який сюжет

підтримай автора: оригінал
3
578
0
13 вересня у Чернівцях презентують роман "Вдома чекає Марко". Модератором зустрічі виступить літературознавець, літературний редактор, есеїст Олександр Бойченко.
Про це molbuk.ua повідомила журналістка Лілія Шутяк.
Про що роман "Вдома чекає Марко" авторки Галина Лицур-Щадей
Дані 37 років. У неї є все, про що мріяла її мама: освіта, престижна робота з відповідною зарплатою, власна квартира у великому місті, зрештою, бездоганна репутація. Чого ще бракує для щастя?
Як виявляється, головного – самої себе. Щоб спробувати бодай наблизитися до нової, хоч і давно омріяної мети, Дана перериває успішну кар’єру у великій корпорації і влаштовується продавчинею у квіткову крамницю. А далі буде видно.
Про авторку
Галина Лицур-Щадей народилася і живе на Прикарпатті. Закінчила факультет журналістики ЛНУ імені Івана Франка. Понад 20 років веде підприємницьку діяльність.
У 2019 році вийшла друком її перша книжка "Таке життя" (ЛА "Піраміда", Львів). Збірка оповідань відзначена літературною премією імені Ірини Вільде (2021) та премією імені Олеся Гончара (2022). У 2023 р. у "Видавництві 21" вийшов друком роман "Вдома чекає Марко"; видавництво планує анонсувати перевидання книжки "Таке життя" з ілюстраціями Івана Марчука.
Адреса та час презентації
Презентація роману розпочнеться о 18:30 у Paul Celan Literaturzentrum за адресою вулиця О. Кобилянської, 51.
Вхід вільний. Під час події буде можливість придбати книжку.
Редактор: Анна Семьонова
12-09-2024, 19:00