русский корабльнахуй
 
Новини  12 вересня 2024 15:36 

У Чернівцях помер лікар-анестезіолог обласної клінічної лікарні Богдан Жибчин

підтримай автора: оригінал
5
2.4k
0
Лікар пропрацював 26 років у реанімаційному відділенні Вчора, 11 вересня, на 67-ому році життя перестало битися серце лікаря-анестезіолога відділення анестезіології інтенсивної терапії та політравми ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" Богдана Жибчина.
Про це повідомляє ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня".
Адміністрація лікарні, колектив та профспілковий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним Богдана Несторовича щодо непоправної втрати.
У Чернівецькій обласній клінічній лікарні покійний пропрацював майже 26 років. Цей його трудовий шлях пройшов в одному з найважчих відділень медичного закладу – реанімаційному.
"Все своє життя Богдан Несторович присвятив порятунку людських життів. Був авторитетним, дипломатичним і високопрофесійним фахівцем, мудрою людиною, яка завжди мала свій незалежний погляд на життя та авторитетну позицію в професійних питаннях. Колеги назавжди запам’ятають його як вірного і надійного друга, доброго вчителя, порядну людину. Нехай земля буде пухом, а райські світлиці – домом для його душі, де вона віднайде вічний спокій…", - йдеться в повідомленні.