русский корабльнахуй
 
Персоналії  12 вересня 2024 12:07 

На фронті загинув доброволець, студент ЧНУ Борис Устименко. З 2014 року у російсько-українській війні загинули понад 70 випускників, студентів та викладачів ЧНУ

підтримай автора: оригінал
4
1.6k
0
На фронті загинув доброволець, студент ЧНУ Борис Устименко
На війні загинув студент Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Борис Устименко.
Про це у Фейсбук повідомив депутат Чернівецької міськоїради Олександр Ставчанський, пише molbuk.ua
Борис Устименко народився на Черкащині. Потім вступив на історичний факультет ЧНУ. У 19 років взяв академвідпустку та приєднався до 92-го батальйону 107-ї бригади ТрО.
Хлопець пройшов через Бахмут та Авдіївку, але звільнився. Вже через деякий час знову добровільно пішов оператором FPV-дронів у 38-му окрему бригаду морської піхоти.
"Борька, ну як же так, друже. Ти був справжнім і надійним. За ці два з половиною роки ти ким тільки не був у війську, але, попри це, завжди виконував поставлені перед собою завдання. Я пам’ятаю, як одного разу на твою позицію залетів ФПВ-дрон і не вибухнув. Ти тоді приніс його на КСП як трофей і сказав: 'Ще не прийшов мій час... Ще повоюємо...'. Ти звільнився з військової служби, але через місяць добровільно знову вступив до ЗСУ і продовжив нищити цю нечисть", - пише Ставчанський.
Загалом, від початку російсько-української війни з 2014 року загинули понад 70 випускників, студентів та викладачів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.