русский корабльнахуй
 
Чернівці  11 вересня 2024 16:38 

Очікуємо на сильні дощі та, навіть, перший сніг у горах: Буковину накриє циклон Annet

підтримай автора: оригінал
5
5k
0
Ілюстративне фото
Погоду по всій країні 12 вересня визначатиме циклон Annet. Тому майже всюди пройдуть дощі, навіть з грозами.
У своєму прогнозі синоптикиня Наталка Діденко зазначила, що завтра, 12 вересня, погода України перебуватиме під впливом циклонічної системи, що розташувалася на південному заході Європи - центр циклону Annet буде над Італією. Атмосферні фронти зумовлять практично повсюди в Україні 12 вересня періодичні дощі, подекуди з грозами, розповіла синоптикиня.
Також вона зазначила, що ця зміна погоди може вплинути на метеопатів - можливі головний біль, проблеми з артеріальним тиском, сонливість, зниження працездатності тощо.
Додамо, напередодні начальниця Чернівецького ЦГМ Тетяна Негадайлова розповіла журналістам МА АСС, що синоптики прогнозують на території Буковини короткочасні дощі та зниження денних температур до 23-25 градусів вище від нуля. А вже на вихідних, 14-15 вересня, територією Чернівецької області пройдуть сильні дощі. Нічні температури знизяться на 1-2 градуси та становитимуть 10-12 градусів вище від нуля, а денні - всього 16-19 градусів тепла.
Таке різке похолодання синоптики пояснюють й сильною хмарністю, яка переважатиме на Буковині у суботу та неділю. У цей період у високогір'ї Карпат синоптики прогнозують перший сніг.