русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  11 вересня 2024 16:11 

У ЧТУ під час перевірки контролером оплати проїзду пасажирам порадили зберігати спокій

підтримай автора: оригінал
5
12.3k
1
Фото: ЧТУ
У Чернівецькому тролейбусному управлінні дали поради, що потрібно знати пасажиру під час перевірки оплати проїзду контролером.
Про це ідеться на фб-сторінці підприємства, пише molbuk.ua
Зазначають, що дотримання цих правил забезпечить комфортні поїздки для всіх пасажирів та допоможе уникнути непорозумінь.
Отож, передусім радять зберігати спокій:
"Зберігайте спокій. Переконайтеся, що ваша поїздка зареєстрована на валідаторі. Це підтверджується зеленою галочкою на екрані валідатора та одинарним звуковим сигналом.
Пред'явіть підтвердження оплати. Покажіть контролеру підтвердження оплати проїзду на смартфоні або піднесіть фізичну картку. Усі контролери мають POS-термінал, який фіксує факт реєстрації поїздки на валідаторі.
Не створюйте конфліктних ситуацій та намагайтеся вирішити їх спокійно, пояснивши свою ситуацію. Контролер зобов'язаний надати всю необхідну інформацію щодо ваших прав і обов'язків та поводитися толерантно з пасажирами.
Дотримуйтесь вказівок контролера. У разі виявлення порушення контролер може скласти адміністративну постанову або протокол.
Ці адміністративні матеріали будуть перевірені наступного дня. Якщо під час перевірки з'ясується, що оплата проїзду була здійснена, постанова буде скасована. Пасажир також маєте право оскаржити постанову, надавши підтвердження оплати проїзду", - радять у ЧТУ.
На початку року у ЧТУ розповіли, що у тролейбусах та автобусах Чернівців щодня штрафують у середньому 110 пасажирів.
Редактор: Галина Олійник
11-09-2024, 16:11