русский корабльнахуй
 
Новини  11 вересня 2024 12:00 

На Буковині за минулу добу рятувальники ліквідували 16 пожеж

підтримай автора: оригінал
4
-
-
2 пожежі виникли в житловому секторі, інші 14 на відкритій місцевості.
Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій обалсті.
10 вересня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Чагор Чагорської територіальної громади Чернівецького району. Рятувальникам про неї повідомили господарі.
За попередніми висновками фахівців, загорання виникло на горищі внаслідок короткого замкнення електромережі, після чого вогонь поширився на другий поверх будинку. Площа пожежі склала 100 кв. м.
Вогнеборці Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Чагор, Валя Кузьмина ліквідували пожежу.
Полум’я знищило покрівлю, перекриття будинку, речі домашнього вжитку.
Іншу пожежу в житловому будинку надзвичайники ліквідували у селі Рукшин Рукшинської територіальної громади Дністровського району на площі 25 кв. м.
Упродовж минулої доби зареєстровано 14 пожеж на відкритій території. Вони трапилися у Чернівецькому, Дністровському районах та місті Чернівці.
Зокрема, у селі Малий Кучурів Заставнівської територіальної громади Чернівецького району горіла суха трава. Вогонь поширився на площу 2 га.
Пожежу ліквідували рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем.
Загалом внаслідок загорань на відкритій території за добу вогнем було знищено майже 4 га сухої трави, чагарників, очерету та сміття.