русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  11 вересня 2024 11:08 

Шикувались на відкритій місцевості. DeepState дізнався подробиці удару ворожими «Іскандерами» по місцю збору Сил оборони на Сумщині 4 вересня

підтримай автора: оригінал
5
1.3k
2
Аналітики DeepState повідомили подробиці удару російської окупаційної армії "Іскандерами" по місцю шикування Сил Оборони біля Бездрика на Сумщині.
Про це інформує аналітичний портал DeepState в Telegram-каналі.
Аналітики повідомляють, що 4 вересня російські медіа почали ширити відео удару балістичними ракетами "Іскандер" по скупченню українських військових на відкритій місцевості. Фахівці вивчили відеозапис з безпілотника, опублікований на ворожих ресурсах:
"4 вересня на багатьох під***ських ресурсах з'явилося відео удару Іскандерами по скупченню наших бійців на відкритій місцевості. Тільки зараз нам стало відомо про деталі даної трагедії. Озвучувати підрозділ та кількість втрат ми не будемо, але подібне не повинно повторюватися".
На одному зі скриншотів можна побачити скупчення військових біля лісосмуги.
росіяни вдарили Іскандером по місцю збору/шикування бійців Сил оборони біля Бездрика на Сумщині, — DeepState
Відео росЗМІ опублікували в мережі 4 вересня.
Схоже у совкових командирів мізки не з’являться ніколи(( скільки ці дєбіли життів загубили pic.twitter.com/sX6snti2Hi
— Iren (@Iren89501619) September 11, 2024
"Тому до уваги всім військовослужбовцям, в тому числі прибувшим з НЦ, що подібні збори не повинні відбуватися. Бездрик знаходиться у 33 км від держкордону і виявилося, що це ніяк не безпечне місце для подібного", - підсумовують у повідомленні.