русский корабльнахуй
 
Кримінал  10 вересня 2024 14:31 

На Буковині чоловік хотів вбити колишню дружину з тещею і підпалив їхню хату. Жінки врятувалися від смерті, вибравшись з будинку

підтримай автора: оригінал
5
573
0
Чоловік, через раніше неприязні відносини, підпалив будинок колишньої дружини, в якому на той момент перебували дві буковинки. За цим фактом правоохоронці проводять досудове розслідування. Підозрюваному загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Інцидент стався 8 вересня в селі Веренчанка. Працівники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції з’ясували, що 65-річний буковинець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до будинку колишньої співмешканки. Чоловік знав, що в будинку знаходилися його колишня цивільна дружина та її матір, облив вхідні двері та фасад помешкання бензином і підпалив. Після чого втік з місця події.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, слідчі поліції повідомили жителю Чернівецького району про підозру в умисному пошкодженні чужого майна та замаху на вбивство
Жінкам вдалося вибратися з будинку та власноруч ліквідувати пожежу.
Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.
Порушене кримінальне провадження за статтями знищення приватного майна та замаху на вбивство.
Поліцейські призначили низку експертиз для з’ясування всіх обставин вказаного правопорушення. Триває досудове розслідування.