русский корабльнахуй
 
Новини  10 вересня 2024 13:03 

За добу в Чернівецькій області виникло 19 пожеж на відкритій території

підтримай автора: оригінал
3
288
0
Внаслідок займань на Буковині згоріло майже 25 гектарів сухої трави 9 вересня у селі Кам'яна Кам'янської територіальної громади Чернівецького району сталося загоряння сміття, трави та чагарників на сміттєзвалищі.
За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем, повідомили в ДСНС.
Через вітряну погоду і те, що пожежу помітили очевидці із запізненням, вогонь поширювався досить швидко. Площа пожежі склала 10 га.
Пожежу ліквідували вогнеборці 1 і 15 державних пожежно-рятувальних частин, місцевих пожежно-рятувальних підрозділів сіл Кам’яна та Великий Кучурів.
Полум’я знищило суху траву, сміття.
У селі Погорілівка Юрковецької територіальної громади Чернівецького району теж горіла суха трава, і згодом полум’я перекинулося на покинуту господарську будівлю, розташовану поруч.
На місце події прибули рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Ржавинці.
Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 3 га.
Також у селі Малий Кучурів Заставнівської територіальної громади Чернівецького району внаслідок загорання на полі було знищено 3 га стерні.
Пожежа виникла на узбіччі дороги: спочатку загорілася суха трава, а далі вогонь поширився на стерню в полі.
Помітивши це, очевидці викликали рятувальників.
На місце події прибув черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідував пожежу.
Попередні причини цих двох пожеж – необережність під час паління.
Загалом упродовж доби в області виникло 19 пожеж на відкритій території, внаслідок яких згоріло майже 25 га сухої трави, стерні та сміття.