русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  10 вересня 2024 12:34 

У селі Кам’янка Чернівецького району у кюветі вбився мотоцикліст, а у Чернівцях в ДТП розбилося чотири іномарки

підтримай автора: оригінал
2
592
0
Фото: Національна поліція
У селі Кам’янка Чернівецького району внаслідок з’їзду в кювет та перекидання мотоцикла, кермувальник отримав травми не сумісні з життям, а 19-річний пасажир травмувався. Ще одна аварія трапилася у Чернівцях на вулиці Пилипа Орлика, в якій потерпіли троє буковинців. Також цього дня, в обласному центрі, в результаті ДТП постраждав 13-річний хлопець. Наразі за трьома фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські розпочали кримінальні провадження.
Учора вранці, 9 вересня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Кам’янка Чернівецького району трапилася дорожньо-транспортна пригода.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, правоохоронці попередньо встановили, що 29-річний місцевий житель, не впорався з керуванням мотоцикла «BMW», допустив зʼїзд транспортного засобу в кювет і перекинувся.
Унаслідок аварій мотоцикліст отримав травми, несумісні з життям, а його 19-річний пасажир – травму голови. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.
Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.
Цього ж дня в обласному центрі на вулиці Пилипа Орлика відбулося зіткнення одразу ж чотирьох транспортних засобів: «Toyota», «Peugeot», «Mercedes-Benz» та «Volkswagen». У результаті ДТП травмувалися 60-річна водійка автівки «Peugeot» та її 61-річна пасажирка, а також 47-річний водій автомобіля «Toyota». Бригада швидкої медичної допомоги доправила всіх постраждалих до лікувального закладу.
Ще одна автопригода трапилась у Чернівцях. На місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 13-річний чернівчанин, керуючи самокатом, зіткнувся із зустрічним автомобілем «Renault Sandero», під керуванням 39-річного місцевого жителя.
У результаті аварії хлопець отримав тілесні ушкодження. Лікарі доправили потерпілого до медичної установи для надання необхідної допомоги.
Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Тривають досудові розслідування.