русский корабльнахуй
 
Останні новини  10 вересня 2024 10:51 

Чому водії закривають двері перед пасажирими в транспорті

підтримай автора: оригінал
4
-
0
Останнім часом читачі 0372.ua все частіше скаржаться на ситуації, коли водії громадського транспорту не зупиняються на зупинках або ж зачиняють двері перед пасажирами.
Читачі 0372.ua
Читачі 0372.ua
Такі випадки є неприємними, особливо в години пік, коли дістатися до пункту призначення і так нелегко. Щоб зрозуміти, чому це відбувається і чи несуть водії відповідальність за подібні дії, ми звернулися до пресслужби Чернівецького тролейбусного управління.
У відповідь нам розповіли, що пасажири мають відразу повідомляти про такі випадки.
Для цього потрібно вказати час поїздки та зупинки, номер маршруту та транспортного засобу. Завдяки цьому в ЧТУ зможуть швидше реагувати на звернення. Коли таке трапляється, вони одразу проводять роз'яснювальну роботу з водіями.
Власне, чому водії закривають двері перед пасажирами, які добігають до транспорту?
Відповідь ЧТУ:
"Відповідно до правил користування міським пасажирським транспортом, не можна здійснювати посадку під час закриття дверей та після їх закриття".
Саме тому водії часто не відкривають двері людям, які стукають чи добігають до транспорту.
Крім того, щомісяця в управлінні проводяться інструктажі з водіями тролейбусів та автобусів, на яких особливу увагу приділяють правилам дорожнього руху та техніці безпеки.
У пресслужбі підкреслили, що думка пасажирів дуже важлива для ЧТУ, і вони прагнуть покращувати якість обслуговування та забезпечувати безпеку кожної поїздки.
Зручний формат новини у нашому Telegram
Ще більше цікавого та актуального контенту отримуйте в нашому Instagram
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber