русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  10 вересня 2024 09:17 

Завтра - дощ, на вихідних - холоднеча: погода на Буковині впродовж тижня

підтримай автора: оригінал
5
3.2k
0
Автор фото - Пауль Пшенічка
У середу, 11 вересня, у Чернівцях та області задощить. Упродовж усього дня погода буде похмурою. Вранці продовжиться нічний дрібний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря +16 +23.
Про це повідомляє Sinoptik, пише molbuk.ua
За народним прогнозом погоди, день 11 вересня завершує літо. Цього дня наші пращури стежили за журавлями: якщо сьогодні журавлі полетіли на південь, то осінь буде короткою, а зима – ранньою.
У четвер із ранку до самого вечора у Чернівцях небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря +16 +23.
У п'ятницю хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Чернівцях буде зберігатися похмура погода. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою. Температура повітря +15 +26.
На вихідних відчутно похолоднішає. У суботу, 14 вересня, протягом усього дня у Чернівцях буде триматися хмарна погода. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. +13 +18 градусів.
У неділю від ранку до самого вечора у Чернівцях небо буде вкрите хмарами. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Температура повітря +9 +15 градусів.
За народним прогнозом, 15 вересня відбувається перехід середньодобової температури повітря через 10ºС. З середини вересня скидає листя черемха, пустіють пасовища. Наші пращури помітили, якщо у цей день мороз, то весна буде холодною.
Раніше повідомлялося, що у горах Буковини вчора, 9 вересня, стало ще прохолодніше. Вранці температура повітря знизилася майже до -4 градусів.
Редактор: Галина Олійник
10-09-2024, 09:17