русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  09 вересня 2024 21:52 

Шкільна вчителька путіна згадала історію, як той в дитинстві сокирою із задоволенням рубав голови каченятам

підтримай автора: оригінал
3
686
0
Фото: Діалог
Коріння нинішньої жорстокості та комплексів Путіна криються у його радянському дитинстві, пишуть користувачі, коментуючи архівний відеоефір телеканалу НТВ від 2012 року. Підтвердилася теорія про те, що неадекватна поведінка глави російського режиму путіна зумовлена ​​дитячими травмами та комплексами.
Саме тому деякі західні політики, згадуючи історію про щура, який не здається, коли його заганяють у кут, побоюються ставити Путіна у безвихідь, пише Діалог.
Маніакальні схильності путіна виявилися в ранньому дитинстві: однокласники та вчителі розповідали про його бажання убити каченят у сусідньому селі, що подається по телевізору як "подвиг".
У соціальних мережах “випливла” архівна історія про те, як путін школяр безжалісно розправлявся із тваринами. Цю історію в ефірі програми "ЦТ" на каналі "НТВ" у 2012 році розповіли однокласниця та вчителька нинішнього диктатора росії.
Фрагмент відео ви можете побачити тут:
Під час одного із літніх шкільних походів для обіду хтось із дітей украв у сусідньому селі каченят, але вбивати їх ніхто не хотів. Ніхто, крім путіна, який взяв сокиру і зголосився їх убити. Накинувши червону мантію "ката", він попросив когось зачитати вкраденим тваринам "вирок", після чого почав рубати їм голови.
Зал орків у телестудії відреагував на історію оваціями та сміхом…