русский корабльнахуй
 
Новини  09 вересня 2024 18:30 

У Дністровському районі поліціянти затримали чоловіка, який викрав мотоцикл односельчанина

підтримай автора: оригінал
6
-
-
7 вересня до поліції звернувся 64-річний житель села Негринці та повідомив, що невідома особа заволоділа його мотоциклом «Sabur», який був припаркований на подвір’ї за місцем проживання. Правоохоронці оперативно розшукали та задокументували протиправні дії буковинця, причетного до вчинення кримінального правопорушення. За скоєне йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Отримавши повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці негайно розпочали невідкладні оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника та місцеперебування транспортного засобу.
Завдяки злагодженим та професійним діям співробітників поліції, вдалося швидко розшукати мотоцикл і встановити особу фігуранта причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ним виявився 43-річний місцевий житель.
Поліціянти затримали буковинця в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього мотоцикл.
Наразі слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правоохоронці готують клопотання про обрання фігуранту запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснює Дністровська окружна прокуратура.