русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  09 вересня 2024 11:04 

У Чернівецькому університеті проведуть панахиду за померлими викладачами

підтримай автора: оригінал
3
1.5k
0
У вівторок, 10 вересня, об 11:10 у церкві Трьох Святителів відбудеться панахида за померлими співробітниками та викладачами Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Про це повідомляють на сайті ЧНУ, пише molbuk.ua
"Університетська спільнота з глибоким сумом вшановує пам'ять своїх колег, які залишили цей світ. Вони присвятили своє життя науці, освіті та вихованню майбутніх поколінь, залишивши після себе неоціненний спадок знань. Їхній внесок у розвиток університету та суспільства в цілому є безмежним, і ми з удячністю пам'ятатимемо їхню самовіддану працю.
Їхні імена навіки залишаться в історії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Нехай Господь дарує їм вічне життя у своїх обіймах, а ми, їхні учні та колеги, будемо зберігати їхню пам'ять і продовжувати справу, якій вони присвятили своє життя", - ідеться у повідомленні.
Як повідомлялося, 13 серпня у Чернівцях попрощалися з відомим ученим-фізиком, колишнім ректором ЧНУ та ексголовою ОДА Миколою Ткачем.
16 серпня цього року не стало колишньої викладачки кафедри французької мови Чернівецького університету Людмили Прохоренко.
18 червня 2024 року у Чернівцях помер викладач ЧНУ ім. Ю. Федьковича, доцент, кандидат фізико-математичних наук Роман Бесага.
24 квітня 2024 року перестало битися серце В'ячеслава Григоровича Явкіна, який із 2005 р. впродовж 10 років очолював кафедру географії та менеджменту туризму.
У лютому цього року померла завідувачка кафедри іноземних мов ЧНУ Олена Манютіна.
12 квітня 2022 року помер колишній ректор Чернівецького національного університету Степан Костишин.
Редактор: Галина Олійник
9-09-2024, 11:04