русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  08 вересня 2024 19:58 

На Буковині проведуть форум з психічного здоров’я: коли він відбудеться

підтримай автора: оригінал
5
603
0
У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича 19 вересня 2024 року з 10 до 17 години пройде форум з психічного здоров'я "Психічне здоров’я у часі війни".
Про це повідомляє Чернівецька ОВА у фейсбук.
"За ініціативою Першої леді України Олени Зеленської розпочалася Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?", яка покликана створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабного вторгнення. З метою підвищення обізнаності про психічне здоров’я, сприяння зменшенню негативних стереотипів щодо психічних розладів через відкрите обговорення та обмін досвідом, створення платформи для обміну досвідом, отримання підтримки від інших учасників та фахівців, що сприятиме створенню спільноти з позитивним середовищем, заплановано провести форум з психічного здоров’я "Психічне здоров’я у часі війни".
Під час заходу відбудуться дві дискусійні панелі та воркшоп, який передбачає проведення практичних заходів, спрямованих на підвищення обізнаності, розвитку навичок та підтримки психічного благополуччя", - повідомили в адміністрації.
Редактор: Євгеній Пірожков
8-09-2024, 19:58