русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  07 вересня 2024 21:30 

Сини Яремчука досі не подивилися фільм про легендарного батька: вони пояснили причину

підтримай автора: оригінал
7
2.1k
0
Сини першої української попзірки Назарія Яремчука – Дмитро та Назарій – зізналися, що за місяць після прем'єри документального фільму про легендарного батька, не дивилися його. Брати назвали причину, чому досі не бачили стрічку "Яремчук: Незрівнянний світ краси", яка побила рекорд касових зборів.
Про це пише УНІАН з посиланням на інтерв'ю братів Яремчуків "Громадському".
За словами зіркових синів, які пішли стопами батька і виступають на великій сцені, вони просто не знайшли час на перегляд фільму. Водночас чоловіки радіють, що про їхнього батька пам'ятають і створили цілу картину про нього, над якою, до речі, працювала їхня сестра – співачка Марія.
Про виконавицю артисти говорили неохоче. Як відомо, Марія – донька Яремчука від другого шлюбу. Дмитро та Назарій називають сестру "малою".
"Ні, не дивилися. Але я думаю, що імʼя Назарія Яремчука звучить не через фільм, а, тому що він був дуже яскравою особистістю та особливою людиною в державі", – зазначили брати.
Раніше команда, яка працювала над створенням стрічки, розповідала, що Дмитро та Назарій відхилили запрошення знятися в автобіографічному фільмі. При цьому самі нащадки знаменитості кажуть, що це неправда, але пояснювати нічого не стали.
"Ні, воно не так було взагалі. Але я б не хотів коментувати всі ці речі", – додав Дмитро.
Редактор: Людмила Осадчук
7-09-2024, 21:30