русский корабльнахуй
 
Новини України  05 вересня 2024 09:18 

Нічна повітряна атака на Київ: РФ змінила тактику дронових ударів - КМВА

підтримай автора: оригінал
4
627
0
Росія атакувала дронами, попередньо "Шахедами", Київ у ніч проти 5 вересня. Цього разу вони заходили переважно поодинці, а не групами, як раніше.
Про це інформує Київська міська військова адміністрація.
"Чергова тривала масована атака російських ударних дронів! На територію України ворожі безпілотники почали залітати ще переддень ввечері (близько 22-ї години) з південного та східного напрямків. Під загрозою повітряного удару перебували практично усі південні, північні, східні, центральні та частина західних областей України, в тому числі і Київ. В столиці тривогу оголосили ще до опівночі і тривала вона безперервно понад 9 годин", - сказано у повідомленні.
За даними влади, протягом усієї ночі російські дрони, попередньо "Шахеди", намагалися атакувати столицю. Цього разу на Київ вони заходили переважно поодинці, а не групами.
"Але жоден з ворожих БпЛА своє цілі не досягнув! Усі безпілотники, які загрожували столиці, були знешкоджені. За даними оперативного зведення, на цю хвилину в Києві без потерпілих та руйнувань. Зараз столиця без потенційних повітряних загроз", - підсумували у КМВА.
Редактор: Аліна Книжник
5-09-2024, 09:18