русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  04 вересня 2024 17:58 

Чорнівка буде з головою: призначать виконувача обов'язків старости села на Буковині

підтримай автора: оригінал
6
1.8k
0
Фото із архівів "МБ" / На фото: чинний староста села Іван Дробот, який служить у війську
У селі Чорнівка, яке у 2021 році приєдналося до Чернівецької громади, призначать тимчасового виконувача обов'язків старости.
Про це на пресконференції повідомив міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua
Як відомо, наприкінці 2021 року старостою Чорнівського старостинського округу обрали місцевого підприємця Івана Дробота. Та у 2022 році Іван Дробот став до лав ЗСУ, і відтоді Чорнівка залишилася від старости. Через це чимало питань залишаються невирішеними, втрачається комунікація із керівництвом громади.
Тож міський голова Роман Клічук вирішив призначити в. о. старости на період перебування Івана Дробота у війську. Кандидатуру має право обрати та затвердити керівництво громади, та все ж мер каже, що хоче узгодити її із чинним старостою.
"Потреба у старості, звісно, є. Ми сконтактовувалися із Іваном (Дроботом - ред.), обговорили, щоби шукати когось, хто би міг тимчасово виконувати обов'язки старости. Хочемо узгодити кандидатуру зі старостою - до того часу, поки він не повернеться зі служби. Справді, у Чорнівці є багато різних питань, які треба вирішувати. І для мешканців Чорнівки зручно, щоби хтось був постійно на місці. Щоби була людина, яка стане зв'язковим між департаментом, міськрадою, мною", - сказав Клічук.
Раніше molbuk.ua писав про те, що уже два роки село на Буковині не має старости.
Редактор: Галина Олійник
4-09-2024, 17:58