русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  04 вересня 2024 16:54 

На Буковині судитимуть харків'янина, який віз до Румунії 34 ухилянтів

підтримай автора: оригінал
9
989
0
Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного харків'янина за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, пише molbuk.ua
За даними слідства, 24-річний харків’янин долучився до протиправної схеми одержання прибутку від незаконного переправлення осіб за кордон.
Обвинувачений "працював" разом зі спільниками, які підшукували охочих виїхати до Румунії, та забезпечував трансфер чоловіків до прикордоння.
Вартість послуг переправлення сягала від чотирьох до десяти тисяч євро з особи. Розрахунки здійснювались за попередніми домовленостями: на гаманець для криптовалюти, або безпосередньо після перетину кордону.
Спілкувались організатори із "замовниками послуг" через один із меcенджерів. Надалі обвинувачений перевозив "клієнтів" до лінії розмежування держкордону.
Мікроавтобус із чоловіками правоохоронці затримали за 3 км до українсько-румунського кордону, у межах села Стерче Чернівецького району Чернівецької області.
У вантажному відсіку транспортного засобу перебувало 34 військовозобов’язаних з 12 областей України.
Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області та 31 прикордонного загону.
Редактор: Галина Олійник
4-09-2024, 16:54