русский корабльнахуй
 
Україна  04 вересня 2024 11:45 

«Перевантаження» уряду: Кулеба, Верещук, Стефанішина йдуть у відставку

підтримай автора: оригінал
8
701
0
Дмитро Кулеба
Фото з відкритих джерел
Що відомо про зміни в Кабміні - читайте в матеріалі Медіа агентства АСС.
Очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, пише Медіа агентство АСС з посиланням на ТСН.
«До Верховної Ради України надійшла заява від Міністра закордонних справ України Кулеби Д.І. про відставку. Заяву буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань», - зазначив Стефанчук та прикріпив фото заяви.
Заява написана 4 вересня. Яка причина - Кулеба не зазначив.
Раніше заяву про відставку також написала Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Про це вона повідомила у своєму телеграм-каналі.
«Перезавантаження. Після майже трьох років в уряді сьогодні подала заяву про відставку. Дякую президенту за довіру! Дякую премʼєру та членам уряду за співпрацю! Дякую народним депутатам за підтримку! Дякую команді Мінреінтеграції за працю та відданість справі! Служу Українському народові!» – написала Верещук.
Як повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Facebook, до парламенту вже надійшла заява від Верещук про відставку.
До Верховної Ради також надійшла заява про відставку від віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.
Заяви також написали: міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець; голова Фонду державного майна України Віталій Коваль; міністр юстиції Денис Малюська; міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.