русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  04 вересня 2024 15:04 

На Буковині оприлюднили графік відключень світла на середу, 4 вересня. Світла не буде 6 годин на добу

підтримай автора: оригінал
8
1.2k
0
На Буковині оновили графік відключень світла на середу, 4 вересня. Як випливає з оприлюдненого АТ “Чернівціобленерго” графіка, ситуація з відключенями значно погіршилася.
Енергетики нагадують, що енергосистема працює динамічно, тому зміни в її роботі постійно присутні. А через дефіцит в системі та значні пошкодження обладнання, ці зміни відчуваються досить гостро.
Ситуація в енергетиці нестабільна, тому зміни ще будуть. Дивіться оновлення графіку в унікальному мобільному застосунку єСвітло.
Нагадаємо, 1 черга відключень передбачає, що за добу не буде до 4 годин світла, а 2 черги - до 8 годин, тобто завтра очікуються такі ж обмеження, як 2 вересня. Однак не виключено, що енергетикам доведеться знову запроваджувати аварійні відключення. У цьому випадку графіки зазнають змін.
Водночас, об'єкти критичної інфраструктури, зокрема медичні заклади та залізниця, не відключатимуться від світла.
Ситуація в українській енергетиці, підірваній російськими ударами, сильно погіршилася 26 серпня після наймасштабнішої ракетно-дронової атаки РФ. Знищено значну частину генерації, внаслідок чого виник гострий дефіцит в енергосистемі.
Графік відключень світла у Чернівецькій області 4 вересня