русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 вересня 2024 17:43 

Буковинський правоохоронець ймовірно перевозив у службовому автомобілі ухилянтів до кордону

підтримай автора: оригінал
8
1.5k
0
Фото: Чернівецька обласна прокуратура
На Буковині правоохоронця підозрюють у незаконному переправленні чоловіків через держкордон.
За даними слідства, підозрюваний сприяв трьом цивільним незаконно переправляти чоловіків за кордон. Про це повідомили у Чернівецькій обласній прокуратурі, пише Медіа агентство АСС.
Правоохоронець перевозив у службовому автомобілі військовозобов’язаних до визначеного місця відправлення, де їх зустрічали інші співучасники злочинної схеми. Чоловікам надавались необхідні консультації, маршрути руху поза пунктами пропуску.
Вартість зазначених послуг коливалась у межах 5000 – 6500 євро з особи.
Правоохоронець підвозив клієнтів до місця поблизу кордону, де вже спільники переводили чоловіків до Румунії пішки. Йшли через гірську місцевість, тому чоловікам радили мати достатній запас їжі та води. Прикордонники затримали спочатку пішу групу, а потім слідство вийшло й на правоохоронця.
Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу ДВБ НП України та 31 прикордонного загону. За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури співробітнику правоохоронного органу повідомлено про підозру у незаконному переправленні чоловіків через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).