русский корабльнахуй
 
Останні новини  03 вересня 2024 15:23 

Росія вдарила по навчальному закладі в Полтаві. Загинуло понад 40 людей

підтримай автора: оригінал
7
-
0
Росія завдала ракетний удар по будівлі Інституту зв’язку у Полтаві. Є загиблі та поранені.
Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.
За його словами, є влучання по території навчального закладу і лікарні.
"Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого" - повідомив президент Володимир Зеленський.
Міністерство оборони України повідомляє, що за наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища.
Частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів.
МВС України:
Поблизу місця влучання розташований житловий масив. У багатоповерхівках ударною хвилею вибило скління, пошкоджено фасади. Поліція проводить поквартирний обхід — перевіряють, чи немає постраждалих. Вже зафіксовано під сотню заяв про пошкоджене майно.
"Рятувальники локалізували пожежу та продовжують розбір завалів. Усіх потерпілих невідкладно передають лікарям для надання медичної допомоги" - повідомив міністр МВС України Ігор Клименко.