русский корабльнахуй
 
Україна  03 вересня 2024 10:43 

Росія продовжує терор: через нічну атаку загинули 3 людини, серед них і 8-річний хлопчик із Запоріжжя

підтримай автора: оригінал
13
817
0
До відбиття повітряного нападу противника залучали авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.
Росіяни ввечері 2 вересня завдали ракетного удару по Дніпру. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.
Унаслідок атаки в одному з районів Дніпра пошкоджені житлові будинки. Голова ОВА розповів про одного загиблого та трьох поранених.
Увечері 2 вересня російські війська також обстріляли Запоріжжя. Унаслідок цієї атаки є загиблі та поранені серед цивільних, повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.
За його даними, обстріл стався минулого дня близько 23:00. Унаслідок атаки загинули 2 людини, серед яких — 8-річний хлопчик. Ще двоє поранені, зокрема 12-річна дівчинка. Дитина зараз у реанімації.
Унаслідок ворожого удару частково зруйновано будівлю. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені багатоповерхові будинки, розташовані поруч.
У ніч проти 3 вересня російські війська атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23, керованою авіаційною ракетою Х-59/69 та 35 ударними дронами Shahed 131/136.
Сили ППО збили 27 ворожих безпілотників. Про це повідомили в Повітряних силах ЗСУ, пише Медіа агентство АСС.
До відбиття повітряного нападу противника залучали авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.
У результаті протиповітряного бою вдалося збити 27 дронів, ще 6 були локаційно втрачені, інформація про руйнування чи потерпілих не надходила. Решта два шахеди полетіли в напрямку Бєлгородської області та окупованої Донеччини.
Протиповітряна оборона працювала в Київській, Одеській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях.