русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  02 вересня 2024 19:20 

Є скарги від пасажирів: у Чернівцях депутати та чиновники перевірять роботу контролерів ЧТУ

підтримай автора: оригінал
5
2.6k
4
У Чернівцях депутати та чиновники перевірять роботу контролерів Чернівецького тролейбусного депо.
Про це йдеться у розпорядженні Чернівецького міського голови, пише molbuk.ua.
Під час останньої сесії Чернівецької міської ради депутати розповіли про випадки некоректного поводження контролерів із пасажирами.
Депутатка Антоніна Бабюк озвучила випадок, коли жінка потрапила до лікарні після спілкування з контролером ЧТУ. Також скаржилися на випадки, коли контролери висаджували дітей з комунального транспорту через те, що вони не могли показати учнівський квиток.
Депутати дали протокольне доручення створити робочу групу з питань перевірки ефективності та якості роботи контролерів-інспекторів служби контролю пасажирських перевезень комунального підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління".
До складу робочої групи ввійшли посадовці департаменту транспорту Чернівецької міської ради, посадовці Чернівецького тролейбусного управління, а також сім депутатів Чернівецької міської ради.
Робочій групі за результатами роботи надати відповідні висновки і пропозиції стосовно вивченого питання.
Водночас у Чернівецькому тролейбусному управлінні запевняють, що щотижнево організовуємо робочі зустрічі з нашими контролерами, щоб обговорити актуальні питання, пов'язані з їхньою роботою на маршрутах та провести роз'яснювальну роботу.
Редактор: Людмила Осадчук
2-09-2024, 19:20