русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  02 вересня 2024 15:17 

На Буковині в ліцеї відкрили меморіальні дошки двом воїнам

підтримай автора: оригінал
6
1.6k
0
На Буковині в Старововчинецькому ліцеї, що в Кам'янецькій громаді, відкрили пам’ятні дошки загиблим у російсько-українській війні випускникам Олександру Божескулу та Юрію Кушніру.
Про це повідомляє Чернівецька облрада.
"Олександр Божескул був дуже щирий, товариський і доброзичливий, розповіли у ліцеї. Мав творчу натуру, писав вірші. Ніколи не ображався, був позитивним і любив життя. Він умів брати відповідальність на себе, не скаржився на дійсність, із посмішкою долав всі труднощі і проблеми, вірив у те, що все буде добре. Старший солдат Олександр Божескул був аеророзвідником. Загинув 17 січня 2024 року на Авдіївському напрямку. Йому було 40 років. У захисника залишилися дружина Ольга та син Андрій", - йдеться в повідомленні.
Воїн Юрій Кушнір брав участь у бойових діях ще з 2014 році.
"Мав золоті руки, тому ніколи не сидів без роботи. Працював на залізниці. Ще у 2014 році без зайвих вагань пішов боронити Батьківщину. Добрий, веселий, щирий. Захисник мав багато друзів, адже до кожного знаходив підхід, міг розвеселити та підняти настрій. Загинув 27 травня 2024 року під час виконання бойового завдання у Вовчанську Харківської області. Йому назавжди 50", - повідомили в облраді.
Під час відкриття до пам’ятних дощок поклали квіти та лампадки, а також виконували патріотичні пісні.
Редактор: Євгеній Пірожков
2-09-2024, 15:17