русский корабльнахуй
 
новини  02 вересня 2024 15:10 

Як правильно використовувати скраб для різних частин тіла?*

підтримай автора: оригінал
2
365
0
* Реклама
Як правильно використовувати скраб для різних частин тіла?
На перший погляд, скраб для тіла є досить простим косметичним засобом, у процесі використання якого не повинно виникати складнощів. Однак все більше представниць прекрасної статі вивчають питання щодо особливостей застосування цього пілінгу.
Спосіб використання скрабів
Уникнути найпоширеніших помилок допоможуть такі рекомендації:
  • Перед нанесенням обов'язково змочити шкіру водою. Максимально поліпшити результат допоможе розпарювання шкіри перед процедурою. Після таких простих маніпуляцій ви зможете набагато простіше позбутися ороговілих клітин. Усі очищувальні процедури займуть трохи більше ніж 10 хвилин.
  • Наносити скраб на тіло перед сном. Цей нюанс пов'язаний з активним поділом клітин у нічний час. У результаті епідерміс швидко відновлюється, а незначне почервоніння до ранку зникає.
  • Робота з різними ділянками тіла відрізняється. Далі ми розповімо про все більш детально, а ідеальний скраб для тіла за лічені хвилини ви можете вибрати на сайті https://www.watsons.ua/ru/telo/vannaya-dush/skraby-i-pilingi/c/M1002.
    Область стегон
    Перш за все, необхідно підготувати обрану зону. Для цього розітріть стегна мочалкою з м'якими ворсинками — це необхідно для поліпшення кровообігу. Розтирання потрібно здійснювати обережно для запобігання ушкоджень ніжного шкірного покриву.
    Далі нанесіть невелику кількість засобу на вологу шкіру і помасажуйте протягом кількох хвилин. Рухи мають бути надавлювальними та круговими — це важливо для поліпшення обмінних процесів.
    По закінченню процедури необхідно ретельно змити залишки засобу теплою водою. Чудовим завершенням стане контрастний прохолодний душ.
    Делікатні зони живота і внутрішньої поверхні рук
    Ці ділянки тіла дуже чутливі та ніжні. Слід уникати травматичних механічних впливів. Скраб рекомендовано наносити дбайливо й обережно погладжувальними рухами.
    Видалення відмерлих частинок зі стоп
    На стопах багато ороговілої шкіри, тому скрабування має бути активним. Щоб якісно видалити змертвілі частинки, слід обов'язково розпарити ноги перед процедурою. Важливо підібрати продукти з високою відлущувальною здатністю, які заборонено застосовувати на інших ділянках.
    Ноги та руки
    Скрабування ніг дає змогу уникнути вростання дрібних волосків. Нанесення скрабу на руки необхідне для оновлення шкіри, посилення ефекту від використання живильних і зволожувальних кремів. Використовувати продукт слід починаючи від кистей або щиколоток у напрямку до корпусу.
    По завершенню процедури потрібно змити залишки засобу й акуратно промокнути шкіру рушником, у жодному разі не терти. Після скрабування нанести живильний крем. Це необхідно для правильного відновлення шкірного покриву.
    Редактор: Марія Фернюк
    2-09-2024, 15:10