русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  31 серпня 2024 13:28 

Смертельна ДТП на Буковині: водій з'їхав у кювет та перекинувся

підтримай автора: оригінал
9
1.3k
0
У Дністровському районі поліцейські задокументували ДТП зі смертельним наслідком
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Аварія трапилася вчора, 30 серпня, в адміністративних межах с. Данківці. У результаті зʼїду автомобіля в кювет з подальшим перекиданням кермувальник отримав травми, несумісні з життям. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Для з’ясування обставин автопригоди на місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції.
Попередньо правоохоронці встановили, що 68-річний житель Чернівців не впорався з керуванням автомобіля "Volkswagen Caddy" та допустив з'їзд транспортного засобу в кювет з подальшим перекиданням.
У результаті ДТП водій отримав численні тілесні ушкодження та загинув на місці події. Тіло буковинця поліцейські направили на проведення судово-медичної експертизи.
Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.
За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.
Редактор: Аліна Книжник
31-08-2024, 13:28