русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  31 серпня 2024 10:18 

Студентка ЧНУ стала чемпіонкою світу із пауерліфтингу

підтримай автора: оригінал
9
3.6k
0
Оксана Суходєєва, студентка факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, здобула золоту медаль на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу, що розпочався 27 серпня і триває по 3 вересня на Мальті.
Про це повідомляють на сайті ЧНУ, пише molbuk.ua
У ваговій категорії до 43 кг Оксана показала блискучі результати, посівши перше місце в усіх трьох вправах: присідання зі штангою (125 кг), жим лежачи (75 кг) та становій тязі (110 кг). В загальному підсумку вона також стала найкращою, піднявши сумарно 310 кг.
Оксана, яка є багаторазовою чемпіонкою України, Європи та світу, а також рекордсменкою України з жиму лежачи, розпочала підготовку до цього чемпіонату одразу після виступу на Чемпіонаті світу з жиму лежачи в Техасі у червні цього року.
Цей чемпіонат став останнім для Оксани в категорії юніорок, оскільки наступні виступи відбудуться вже серед дорослих спортсменів.
Читайте також: "У неї велике майбутнє": історія чернівчанки Оксани Суходєєвої, яка стала чемпіонкою Європи з паверліфтингу - відео
Редактор: Галина Олійник
31-08-2024, 10:18